Best Rate Guarantee
Open Datepicker
Open Datepicker

COPENHAGEN STAR HOTEL ER DEN PERFEKTE BASE.FOR URBANE OPDAGELSESREJSENDE, SOM ELSKER AT FØLE NERVEN I BYEN

Hoteller ligger kun 12 minutters kørsel fra Københavns Lufthavn og kun 100 meter fra Hovedbanegården. Indenfor kort gåafstand finder du fra city med de store turistattraktioner som Tivoli, Rådhuspladsen og Strøget med de fantastiske shoppingmuligheder.

Hotellet ligger ideelt placeret midt i det pulserende og hippe Vesterbro, hvor gaderne frister med smarte cafeer, restauranter, gallerier og natklubber.

Tæt på finder du det trendy Kødbyen, som er blevet forvandlet til byens kreative samlingspunkt. Her bor kreative virksomheder inden for kultur, design og gastronomi side om side med den mere traditionelle kødindustri.

Området er bygget i 1900 og er blevet et af de mest populære og fashionable områder i København. Populært blandt både lokale og gæster. Du må ikke snyde dig selv for et besøg her.

Save

Save

Save

Save

Close

Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård

Københavns Hovedbanegård København H eller i daglig tale blot Hovedbanegården er den største jernbanestation i København, og dermed byens hovedbanegård. Det er desuden den station i Skandinavien, der har forbindelse til flest internationale destinationer. Dagligt passerer omkring 90.000 passagerer igennem Hovedbanegården.

Nyhavn

Nyhavn

En kunstig kanal, har været rammen et pulserende liv siden 1671. Nyhavns maleriske huse har huseret verdenskendte kunstnerer som fx. H C Andersen og adskillelige balletdansere og digtere. Fra Nyhavn kan du nyde København med en guidet kanalrundfart gennem den historiske kanal.

Kødbyen

Kødbyen

Kødbyen ligger på Vesterbro i hjertet af København og ikke langt fra Copenhagen Mercur Hotel. Kødbyen er en af Københavns mest populære gå-ud-steder, hvor det i dag er fyldt med restauranter, natklubber og kunstgallerier. Få steder i Danmark finder man et større udvalg af restauranter og barer, take-away og madmarkeder på så lille et areal.

 

Torvehallerne

Torvehallerne

Torvehallerne er hele Københavns spisekammer med over 60 stande. Et marked, hvor både det gamle, det nye, det hurtigt og det langsomt tilberedte får tusindvis af gæster til at flokkes hver eneste uge. En oase af friskhed, kvalitets råvarer og god københavner stemning, som elsker at byde folk velkommen. 

Søerne

Søerne

Kun 5 minutters gang fra hotellet ligger de velkendte Søer i København, som er et af de mest populære steder, hvis man trænger til frisk luft og en lille gåtur. Når solen er fremme, er området omkring Søerne fyldt med spadserende kærestepar, svedende motionister, cafégæster og børn der fodrer ænder. 

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er af de dyre spots i spillet Matador, og oplever man det pulserende myldre af mennesker, som hver dag traver forbi pladsen, så forstår man godt hvorfor. Et samlingssted for demonstrationer, store koncerter, udstillinger og andre events. 

Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegård

Assistens Kirkegården er Danmarks bedst kendte kirkegård, hvor bl.a. H.C. Andersen og Sørene Kierkegaard ligger begravet. Det er en gravplads, grønt åndehul og kulturelt skatkammer. Hvert sommerhalvår tilbyder Københavns Kirkegårde gratis og offentlige rundvisninger på kirkegården. 

Botanisk Have

Botanisk Have

I Botanisk Have i København findes blandt andet et arboret med over 100 år gamle træer, stenhøje, gamle rosensorter, stauder og danske planter. Over 2.000 m2 er tilgængelig for publikum. Haven har desuden to udendørs caféer, som har åbent om sommeren. 

Scroll op
Close

Tivoli

Tivoli

Tivoli er en internationalt kendt forlystelsespark der er beliggende i centrum af København tæt ved Hovedbanegården. Parken er verdens næstældste af sin slags; kun Dyrehavsbakken er ældre. Tivoli er den mest populære sæson forlystelsespark i verden, den mest besøgte i Skandinavien og den 2. mest besygte i Europa.

Københavns ZOO

Københavns ZOO

Københavns ZOO ligger på Frederiksberg og ikke langt fra Copenhagen Mercur Hotel. Her kan du se over 3.000 dyr, som tilsammen udgør 264 arter. I 2008 fik ZOO et nyt elefanthus, som er et af de bedste i verden, hvor man kan opleve dem på nært hold. 

Kanalrundfart

Kanalrundfart

Oplev Københavns idylliske havn og kanaler med en kanalrundfartstur. Turen tager ca. en time, og er guidet på både dansk og engelsk. På turen får du mulighed for at opleve Operaen, Amalienborg Slot, Christiansborg Slot, Den Sorte Diamant og Den Lille Havfrue fra tæt hold. 

Den Blå Planet

Den Blå Planet

Den Blå Planet er Nordeuropas største akvarium og tilbyder en unik oplevelse for børn og voksne. Her kan du opleve tæt på 20.000 fisk og havdyr, fordelt på 53 akvarier. Oplev hammerhajer svømme side om side med rokker og mystiske muræner.

Dyrehavsbakken

Dyrehavsbakken

Besøg Verdens ældste forlystelsespark, Bakken, der ligger i Klampenborg, bare 15 km nord for København. Her finder du flere kørende forlystelser end i nogen anden forlystelsespark i Norden. Oplev desuden det nybyggede Korsbæk, som er den helt store nyhed. Der er desuden gratis entré, og man betaler kun for det man prøver. 

Visit Carlsberg

Visit Carlsberg

På Visit Carlsberg får du et nærmere kendskab til historien bag det verdensberømte bryggeri. Her kan du gå på opdagelse i det gamle bryggeri, få et indblik i familien bag Carlsberg og hele historien. Turen slutter med en øl i Husbryggeriet i Bar Jacobsen. 

Christiania

Christiania

Fristaden Christiania er et grønt og bilfrit område, bedst kendt for sit alternative samfund og ikke mindst hashhandlen på Pusher Street. Fristaden er en blanding af kreative huse, workshops, spillesteder, billige spisesteder og smuk natur. 

Den Lille Havfrue

Den Lille Havfrue

På Langelinje Kaj står en af Københavns største attraktioner: Den Lille Havfrue. Skulpturen er udført i bronze og granitsten og inspireret af H.C. Andersens eventyr om havfruen. Kombiner det med en skøn gåtur rundt om Kastellet. 

Operaen

Operaen

Københavns Operahus er med sine 41.000 m2 en rummelig sag. Der er mere end 1000 rum, fra den store sal, hvor der er plads til 1400 mennesker, til den lille eksperimentalscene med plads til 200. Operaen er en gave til det danske folk fra A. P. Møller og Hustru.

Rundetårn

Rundetårn

Rundetårn er Europas ældste fungerende observatorium. Det er længe siden, at videnskabsmændene forlod Rundetårn, men observatoriet bliver stadig flittigt brugt af amatørastronomer og tårnets mange gæster.

Papirøen

Papirøen

Papirøen har en prominent plads i Københavns Havn og rummer blandt andet Experimentarium og Copenhagen Street Food. De store, rå haller og området omkring er ved at undergå en stor forvandling fra industriområde til levende byområde med kulturelle og gastronomiske tilbud. 

City Sightseeing - Bus

City Sightseeing - Bus

Tag på en audioguidet tur til Københavns største attraktioner. Nyd udsigten fra en åben dobbeltdækker bus, mens du cruiser rundt til Københavns mange seværdigheder. 

Scroll op
Close

Amalienborg

Amalienborg

Amalienborg, hvor Dronningen af Danmark bor, blev bygget i 1700-tallet og er i dag betragtet som en af de mest imponerende rokoko-bygninger i Danmark.

Rosenborg Slot

Rosenborg Slot

Rosenborg Slot i København huser nogle af Danmarks største kulturskatte. I kælderen finder du de danske kronjuveler og kongekroner. Glem ikke at gå forbi Riddersalen med tronstolene, og de tre løver af sølv. Besøg samtidig Kongens Have ved siden af. 

Christiansborg Slot

Christiansborg Slot

Christiansborg Slot byder på Dronningens pragtsale, de kongelige stalde, Absalons ruiner og den helt nye attraktion: Det kongelige Festkøkken. Christiansborg Slot beliggende på den lille ø, Slotsholmen, er delt i to. Den ene del til Dronningen og den anden del af slottet rummer Folketinget, Højesteret og Statsministeriet. 

Kronborg Slot

Kronborg Slot

Kronborg Slot i Helsingør er kendt verden over som Hamlets slot og er udnævnt til verdensarv af UNESCO. Kronborg Slot er nok det mest berømte danske slot. Kronborg Slot rummer samlinger af renæssance- og barokinteriører, og blandt de vigtigste attraktioner er den 62 meter lange Dansesal og Holger Danske i Kasematterne under slottet. 

Nationalmuseet

Nationalmuseet

På Nationalmuseet i København kan du følge hele Danmarks historie fra istidens rensdyrjægere, over vikingetiden, kristendommens indførelse og enevælden til nutidens samfund. 

Glyptoteket

Glyptoteket

Glyptoteket er placeret i Københavns centrum og har en imponerende samling af antik kunst, foruden udsøgte franske og danske værker fra 19. og 20. århundrede. 

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst

Statens Museum for Kunst ligger i hjertet af København og rummer mere end 700 års kunst og kunsthistorie, der udfolder sig gennem udstillinger, omvisninger i voksen- og børnehøjde, kreative værksteder, film, koncerter, art talks, performances og meget andet. 

Louisiana Kunstmuseum

Louisiana Kunstmuseum

I smukke omgivelser i Humlebæk, 40 kilometer nord for København, kan du opleve internationale kunstnere, koncerter og foredrag på det smukke Louisiana. Museet er arkitektonisk imponerende, og har ry for at have fingeren på pulsen i kunstverdenen samtidigt med, at de store oplagte navne absolut ikke forbigås.

Scroll op
Close

Star Burger

Star Burger

Starburger støder lige op til vores søsterhotel Copenhagen Star hotel, og byder på et lækkert udvalg af burgere, varme retter og salater. Perfekt til en frokost eller middag.

Senza Nome

Senza Nome

I centrum af Vesterbro og få skridt fra hotellet, kan i besøge den nye italienske perle 'Senza Nome'. En hyggelig restaurant, hvor i kan prøve traditionelle italienske retter and samtidig få 10 % på regningen ved jeres besøg. 

CPH Street Food

CPH Street Food

Copenhagen Street Food på Papirøen i København er Hovedstadens første street food-marked. I de små food trucks kan du få lækker bæredygtig gadekøkkenmad fra alle verdenshjørner - Og nyde den indendørs i de rå haller eller i solen med udsigt til Københavns flotte havnefront.  

Mad & Kaffe

Mad & Kaffe

Mad og Kaffe tog København med storm i 2015 og har lyst op på Sønder Boulevard lige siden. Hos de fleste københavnere ligger Mad og Kaffe på to-do listen over caféer der skal besøges. Her kan du sammensætte dit eget morgenmadsbræt gennem et simpelt afkrydsningsystem.

Neighbourhood

Neighbourhood

Neighbourhood Organic Pizza & Cocktails er beliggende i det hippe Vesterbro område lige rundt om hjørnet. Et trendy og meget populært sted, hvor alle pizza og cocktails er af økologiske råvarer. Man sidder ved langborde, så man rigtig kan møde sin nabo og lytte til friske beats fra højtaleren. 

Shezan

Shezan

Shezan er Danmarks første Indisk/Pakistanske restaurant, som derved gør den til den mest autentiske og mest originale. Indenfor findes en lang række originale retter, som forberedes af syd-asiatiske kokke. Navnet Shezan betyder smuk, som også afspejler restauranten og maden. 

Manfreds & Vin

Manfreds & Vin

Manfreds ligger på hippe Jægersborggade på Nørrebro, en hyggelig lille vinbar og restaurant. Manfreds har fokus på rustik hverdagsmad, som er hjulpet på vej af moderne teknikker og råvarer af højeste kvalitet. Råvarerne er biodynamisk grønt fra Kiselgården, rodfrugter fra Lammefjorden, naturlig vin og meget mere.

The Union Kitchen

The Union Kitchen

Hos Union Kitchen får du morgenmad, engelske 'balls' og smagfulde cocktails i klassiske omgivelser. Restauranten ligger i Store Strandstræde i Nyhavn. Omdrejningspunktet er kødboller i enhver afskygning og med et væld af kombinationsmuligheder til meget favorable priser. Du kan også nyde lækre morgenmadsplatter og salater, som er et stort hit.

Llama Restaurant

Llama Restaurant

Få en bid af Sydamerika på Cofoco-restauranten Llama i hjertet af København. Llama introducerer et menukort, der er inspireret af Sydamerika. Her kan du smage på lande som Peru, Bolivia, Ecuador, Chile og Mexico, men der er dog stadig respekt for de nordiske rødder og råvarer.

Taphouse

Taphouse

Taphouse har med 61 haner et af Europas største udvalg af øl på fad. De lægger vægt på at præsentere et bredt og evigt skiftende udvalg af kvalitetsøl fra især mikrobryggerier. 

Duck & Cover

Duck & Cover

COCKTAILBAR: Hvis du kan lide at opsnuse en god bar, så er Duck and Cover helt sikkert på din to-do liste i København. I en kælder på Dannebrogsgade, finder man den hyggelige bar med de mørke trælameller på flere vægge, de rå koksgrå gulve og et møblement med lave, sorte lædersofaer - Samt en af landets bedste bartendere.

WarPigs Brewpub

WarPigs Brewpub

Specialøl og amerikansk BBQ i København - I store lokaler i Kødbyen ligger WarPigs, en såkaldt 'brewpub', som tilbyder gæster øloplevelser ud over det sædvanlige. En brewpub er kort og godt en restaurant, som samtidig huser et ølbryggeri. Besøg WarPigs og kast dig ombord i de kødfulde retter fra grillen.

Scroll op
Close

Strøget

Strøget

Københavns største indkøbsområde er centreret omkring Strøget i hjertet af byen. Strøget er verdens længste gågade på 1,1 km med et væld af butikker, fra budgetvenlige kæder til nogle af verdens dyreste mærkevarebutikker.

Field's

Field's

Lige ved Ørestad Metrostation ligger Field's, Skandinaviens største shoppingcenter. Her er der over 140 butikker inden for mode, sko og accessories. Du finder butikker med både dansk og international mode. På 2. plan finder man en hel etage med restauranter og caféer, foruden et stort lege- og oplevelseslandskab for børn. 

Fisketorvet

Fisketorvet

Shoppingcenter ved havnefronten med 120 butikker og restauranter og en af byens største biografer midt i centrum. Her findes alt indenfor mode, sko, accessories, boligindretning, telefoni, elektronik, legetøj og dagligvarer. Undervejs er der flere caféer og restauranter der tilbyder lækker mad til den sultne.

Illum

Illum

Illum er en spændende shopping destination, som byder på de bedste skandinaviske og internationale mærker inden for mode, skønhed og design. Stormagasinet ligger perfekt placeret i hjertet af København på hjørnet mellem Strøget og Købmagergade. 

Magasin du Nord

Magasin du Nord

Hele syv etagers mode, bolig, skønhed, legetøj, køkkenartikler, dagligvarer og delikatesser er lige til at blive rundtosset over. 

Illums Bolighus

Illums Bolighus

I Illums Bolighus er et stort udvalg af dansk og udenlandsk design samlet på ét sted. Møbler, lamper, artikler til køkken og bad, keramik, porcelæn, sølv og glas - du finder det hele her. Adressen er midt på Strøget og er altså ikke til at komme udenom.

Scroll op
Close

Jul i Tivoli

Jul i Tivoli

Er du i København i løbet af nevember eller december, må du ikke gå glip af Tivolis julemarked, hvor du kan opleve alt fra smukke dekorationer, julelys, underholdning for børn og voksne og fylde dig med alverden søde sager der hører julen til.

Distortion

Distortion

Københavns største gadefest og klubfestival samler ca. 300.000 festglade mennesker til gratis gadefester og vilde events over hele byen. Når Distortion ruller gennem København hvert år i juni, er det med gadefester, nattefester, Final Party, chill- og havnefest på programmet. 

Modeuge - KBH

Modeuge - KBH

København er på listen over verdens top 10 bedste mode byer - Så derfor er Copenhagen Fashion Week også et stort trækplaster til byen. Byen bliver et stort mode mekka for de mode begejstrede, som elsker at se de nye trends før de kommer i butikkerne. Næste Copenhagen Fashion Week er fra d. 1-3 februar 2017.

Københavns Karneval

Københavns Karneval

Københavns Karneval er en stor mangfoldig folkefest, hvor folk bruger byen, dens smukke gader og pladser som en fantastisk ramme. Københavns Karneval foregår i maj måned (præcis dato kommer).

CPH Jazz Festival

CPH Jazz Festival

Copenhagen Jazz Festival breder sig ud over hele byen og indtager både spillesteder, parker, teatre, torve og pladser. Nogle arrangementer er gratis, mens andre kræver billet. Den københavnske hyldest til jazzen er blandt Europas største. Festivalen finder sted i juli måned.

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride

Copenhagen Pride er en af hovedstadens mest farverige festivaller, der synliggør LGBT-miljøet og sætter mangfoldighed og inklusion på agendaen i København. Copenhagen Pride er Danmarks største mangfoldighedsfest og i 2016 besøgte mere end 60.000 mennesker Pride Square på Rådhuspladsen under Pride Week. 

Parken

Parken

Parken er Danmarks nationalstadion og hjemmebane for FC København. Med sin kapacitet på op til 50.000 gæster er Parken et af landets største steder for store arrangementer.

Royal Arena

Royal Arena

Royal Arena er Danmarks nye store arena af international standard med både sport, musik og kultur. København får nu en arena af høj international standard, som kan rumme nationale og internationale musik-, kultur- og sportsarrangementer til glæde for byens borgere og gæster. 

Vega

Vega

VEGA er med sine ca. 250 koncert årligt et af landets mest populære og respekterede spillesteder. Musikalsk omfatter VEGA stort set alle genrer, og selvom spillestedet overvejende er rytmisk, vil du også kunne høre elektronisk musik, hiphop m.m. VEGA ligger desuden tæt på Copenhagen Mercur Hotel. 

Forum København

Forum København

Forum i København er byens historiske udstillingshal, der giver gæster den perfekte ramme for store gallamiddage, velkomstreceptioner, kickoff's, fester og en masse koncerter. 

Scroll op