Best Rate Guarantee
Open Datepicker
Open Datepicker

VI SÆTTER EN ÆRE I AT YDE EN SERVICE UD OVER DET SÆDVANLIGE

...og vores faciliteter er ideelle til dig, der både ønsker at slappe af og dig, der er aktiv. I receptionen sidder vi klar til at hjælpe 24 timer i døgnet, check in er efter kl. 15:00 og check ud er før kl. 12:00 (tidlig check in eller sen check ud kan arrangeres, kontakt reception hvis dette ønskes). Vi byder på både gratis WiFi og mulighed for at lave kaffe og te i alle værelser.

Med vores store morgenmadsbuffet får du en solid start på dagen. Og når du vender tilbage efter en dag i byen, kan du slappe af i vores lobby og i vores gårdhave.

Close

Lobby

Efter en dags hårdt arbejde eller en anstrengende shoppetur kan du slappe af i vores komfortable og hyggelige lounge, som frister med en stort udvalg af drinks og snacks.

Forstør billederne
Scroll op
Close

Morgenmad

Vores store og velassorterede skandinaviske morgenbuffet byder på både morgenbrød, pålæg og diverse morgenmadsprodukter. Hertil kan du nyde kaffe, te og et stort udvalg af juice.

Forstør billederne

StarBurger

Starburger støder lige op til vores hotel og byder på et lækkert udvalg af burgere, varme retter og salater. Perfekt til en frokost eller middag.

 

Scroll op
Close

Gårdhave

Når vejret er godt, kan du sidde i vores private og fredelige gårdhave – et ideelt sted at nyde en kølig drink på en lun sommeraften.

Forstør billederne
Scroll op